DAYDREAMING (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

DAYDREAMING

God ettermiddag dere <3

Dagen i dag startet relativt sent siden jeg hadde fri fra jobb. Jeg våknet rundt 12 og har egentlig ikke fått gjort så mye spennende, men deilig med en litt rolig dag for å samle litt energi. Jeg har brukt dagen til å titte på litt forskjellige destinasjoner og steder jeg ønsker å besøke. Dere skjønner, jeg og Tayla har bestemt oss for å dra på en stor tur neste år. Hvor eller når det blir, det er ikke bestemt enda. Her om dagen begynte vi nemlig å mimre tilbake til fjorårets tur, noe som var tidenes tur både for henne og for meg. Vi to på tur fungerer bare helt sinnsykt bra i lag på tur. Begge to er veldig eventyrlysten og liker å oppleve nye ting. Så jeg gleder meg skikkelig til Tayla kommer hjem fra Libanon i slutten av måneden, da kan vi endelig starte planleggingen for neste år. 

Foreløpig har tankene gått i å bestige et verdenskjent fjell. Jeg har sinnsykt lyst til å besøke Machu Picchu i Peru. Byen ligger langt over havet, så jeg har sinnsykt lyst til å bestige fjellet. Ellers har Tayla også ledet oss inn på tanken av å bestige Kilimanjaro som ligger nordøst i Tanzania. Fjellet består av tre sovende vulkaner, noe som virker sinnsykt kult å oppleve. Jeg har også lyst på en roadtrip, kjøre hele Route 66, og ta en del stopp på den berømte strekningen. For første gang er jeg faktisk gammel nok til å drikke i USA og spille på Casino, så en tur innom Vegas hadde heller aldri vært feil, ha ha. Selv om jeg har vært i Vegas to ganger før. Andre interessante steder som frister er; Kawachi Fuji Gardens i Japan, Infinity pools i Ubud som ligger i Bali, Plitvice Lakes i Kroatia, Son Dong Cave i Vietnam, Bali, Hawaii og Bora Bora. 

Jeg kjenner at jeg er så sinnsykt reiselysten. Det frister å bare droppe alt jeg har i hendene, pakke med meg en sekk og bestille en enveis billett. Selvfølgelig går ikke det, men litt daydreamning er lov. Bladde igjennom bildene fra USA i fjor og herregud så mye kjekt jeg og Tayla opplevde. Sky jump fra Stratosphere i Las Vegas, Rock of Ages musikal, luftballong i soloppgang i Las Vegas, roadtrip fra Miami til Orlando, feiret 4th of July i Magic Kingdom (Disney Land) og ikke minst et par dager i New York hvor vi blant annet tok en båttur ut for å se The Statue of Liberty. Så sinnsykt mange flotte og gode minner, og enda flere skal det bli. 


Så ikke litt redd ut før vi skulle hoppe ut av den høyeste bygningen i Las Vegas, ha ha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tidenes "sharing" måltid på South Beach i Miami. 


When in Vegas, Elvis Chapel.Har du noen store reiseplaner framover? 


 • 11.06.2016 kl.22:27
  Så mye gøy dere gjorde :)) Ser ut som en kjempegøy tur! Fine bilder <3
  12.06.2016 kl.20:44
  spisogspar: Det var virkelig tidenes tur. Tusen takk <3
  11.06.2016 kl.23:35
  Så kjempefint ut :D
  12.06.2016 kl.20:44
  Cathrine: Åh, det var det også :-)
  12.06.2016 kl.01:18
  ;) I wish... Håper fortsatt at sommeren fortsetter med sol.


  Skriv en ny kommentar

  Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits