CHIA PUDDING - HEALTHY BREAKFAST (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

CHIA PUDDING - HEALTHY BREAKFAST

God dag :-)

Nå har det gått et par måneder siden jeg oppdaterte dere sist. Australia gjorde at jeg falt litt ut av den "daglige" vanen med å blogge. Det skjedde så mye der nede at det var vanskelig å få tid til å blogge. Dessuten så tok det også mye lengre tid da jeg valgte å skrive på engelsk. Tror jeg skal blogge på norsk fra nå av, slik at det blir lettere å ta seg tid til å oppdatere. I dag fikk jeg bare et innfall om å blogge, så da ble det hvert fall en liten oppdatering.

Jeg har endelig fått litt motivasjon på matfronten igjen, det tar litt tid å komme tilbake igjen i gamle vaner etter et halvår i utlandet. Nå er motivasjonen på topp og dere kan nok forvente flere mat-tips framover. I går bestemte jeg meg for å lage chia pudding. Dette er noe som må stå i kjøleskapet over natten, så da tenkte jeg å overraske roommatene mine med en god frokost på morgenkvisten. Vi skulle nemlig tidlig opp på skolen i dag og da er det perfekt med noe lett som man bare kan hive i seg. Chia pudding var overraskende godt, men må si at det hadde ikke vært det samme uten toppingen.
 

Det du trenger er til 1 porsjon er:
3 ss chia frø
2 dl usøtet mandelmelk
1 ts sukrin+

Til det rosa laget trenger du:
3 frosne jordbær
3 ss soyayoghurt naturell
litt zeroh saft med strawberry and red orange
litt vann

Chia pudding mikser du og lar det stå over natten. Den rosa miksen blender du, deretter heller du det over chia puddingen. Deretter topper du med det du selv ønsker. Jeg valgte å toppe med bringebær, hakkede mandler, kokosflak, litt crunch og rosiner.


Håper det smaker!
 


 • 17.03.2016 kl.12:43
  Det så sykt godt ut! Må prøve å lage selv :D
  17.03.2016 kl.20:43
  Hei jeg nomineret deg til liebster awads
  18.03.2016 kl.12:38
  Aldri pøvd dette før, så tusen takk for oppskriften :D så deilig ut!

  - Siri


  Skriv en ny kommentar

  Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet som student, mote, kosthold og trening. Høsten 2015 kan dere følge meg på mitt eventyr som utvekslingsstudent i Australia :-)

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits