FULL RULLE (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

FULL RULLE

Hei og god morgen 

Nå har jeg nettopp stelt meg og er klar for an siste dag på jobb. Jeg har senvakt i dag og tidlig i morgen. Deretter hopper jeg rett på flyet til Bergen. For i morgen blir det nemlig reunion med ungdomsskolen. Jeg gleder meg masse, det blir så kjekt å samles igjen. Først blir det grillings hos en venninne deretter drar vi videre til festen. Det blir kun en natt i Bergen denne gang før jeg må tilbake til Stavanger igjen, men litt er bedre enn ingenting. Jeg drar nemlig allerede mandags morgen til USA. Tiden går så fort når man har det kjekt. Jeg kan ikke tro at det er et halvt år siden jeg og Tayla bestilte turen. Jeg har seriøst hatt reisefeber siden søndag, trodde ikke det var mulig en gang. Det er bare så mye spennede som skjer det neste halvåret. 

Jeg og roomine flyttet ut av leiligheten på mandag, og jeg må innrømme at det er veldig rart å gi slipp på leiligheten. Vi har bodd der i over et og et halvt år. Heldigvis var husverten kjempe fornøyd med utvaskingen så vi fikk fullt depositum tilbake. Så da er vi veldig fornøyd. Jeg har likevel et håp om at leiligheten er ledig når jeg kommer tilbake fra Australia i desember, for en mer perfekt beliggenhet og leilighet, det skal man lete lenge etter. He he. Siden vi flyttet ut på mandag har jeg bodd hos Tayla. Hvis ikke vi hadde flyttet ut på mandag, hadde vi måtte betalt en hel månedsleie til og det ble litt dyrt med tanke på at jeg kun skulle være i Norge en uke til og så to dager før jeg flytter til Australia. Så jeg er veldig glad for at Tayla var så snill som lot meg bo hos henne nå en liten stund. 

Nå skal jeg snart lage meg noe mat før jeg fyker avgårde til jobb. Ha en riktig fin dag, så skrives vi snart.
 • 19.06.2015 kl.13:07
  Ja, da er det nok full rulle, her ruller det også ganske kraftig :-D Så spennende det blir for deg nå. Jeg vasker også ut hus, og det er ikke moro. Men flott dere fikk tilbake depositumet. Det håper vi på også når det er ferdig :-) Ha en strålende uke før dere drar :-)
  19.06.2015 kl.13:50
  Ja det høres ut som full rulle! Travle tider for deg:) Ønsker deg en nydelig helg og fantastisk tur til Usa på mandag! <3
  19.06.2015 kl.17:19
  Så flink du er! God helg :D
  19.06.2015 kl.20:02
  Ha en flott tur til USA! :-D
  20.06.2015 kl.10:09
  du har mye spennende å se frem til! Kos deg i Bergen.. Skal jo være supert vær i hele helgen!!
  20.06.2015 kl.16:30
  Håpe du blogge massemasse fra Australia! Så må me ta ein reunion ein dag når du e tebake :D
  21.06.2015 kl.08:40
  ahh, så mye du skal oppleve :D Håper du er flink til å oppdatere om reisene dine ;)

  FInt bilde forresten :)

  - Siri
  23.06.2015 kl.12:12
  Ane Bjerkås: Det skal jeg absolutt gjøre! Det må vi, veldig lenge siden sist :-D
  23.06.2015 kl.12:16
  siribokoholiker: Skal prøve å oppdatere så mye som mulig :D Tusen takk!


  Skriv en ny kommentar

  hits