THE WEEKEND (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

THE WEEKEND

Etter en lang uke med både oppgaveskriving og eksamen på fredag, fikk jeg etterlengtet besøk av min kjære bestevenn. Å så godt det var å se henne igjen. Fredagen startet med litt byvandring, fant meg en fin bodycon kjole på H&M til lørdagens festligheter. Jeg kjøper sjeldent kjoler, så det var deilig med litt forandring i klesskapet. Etter en liten stund i byen dro vi hjem å fikset oss for kvelden. Vi var nemlig invitert med på afterwork og bowling med scandic city gjengen min. Vi startet med litt vorsing hjemme før vi dro ned til resten av folket. Det var skikkelig god stemning både på afterwork og på bowlingen. På bowlingen fikk vi beskjed om at beste kreative trikset og beste lag skulle kåres. Så da måtte jeg selvfølgelig bidra med et par triks, og av en eller annen merkelig grunn klarte jeg å få en spear ved å kaste ballen mellom beina. Dere kan tro jeg var stolt? Herregud, med litt promille er man hvert fall med på leken. Etter bowlingen fikk hele gjengen utlevert medalje og vi dro videre ut på byen. Det var lite folk på Taket, så det tok lang tid før vi bestemte oss for å innta dansegulvet. Det kleineste jeg vet er faktisk å danse når ingen andre våger å danse. Etter kanskje to-tre timer på Taket fant jeg og Mir ut at vi ville ha Burger King. Etter å ha kjøpt Burger King merket jeg at jeg hadde glemt Acne skjerfet mitt på byen, for en vims sier jeg dere bare. Så da måtte vi dra tilbake igjen til Taket og jeg fortalte vakten at jeg måtte opp å se etter skjerfet mitt med Burger King maten godt plassert i hånden. Så ser han på maten min, du får ikke gå opp med maten, den må vente her med meg. Som om jeg hadde tenkt å stappe i meg burger king på et utested. Jeg fant selvfølgelig ikke skjerfet mitt og tenkte at det var nok borte for alltid. Senere så ringer Jakob og forteller at han så jeg glemte skjerfet mitt så han hadde tatt det med seg når de gikk. Snakker vi flaks?

På lørdag våknet vi med ikke verdens beste dagen derpå. Lå strak ut på hver vår sofa og tenkte at en dag to på byen var uaktuelt, selv om det var planen i utgangspunktet. Vi så friends og filmer hele dagen, spiste junk og hadde bare en skikkelig lat dag. I åtte tiden kom Gøril som var veldig gira på å dra på byen og selvfølgelig endte opp med å overtale oss. Plutselig var vi i gang med å stelle oss og hele gjengen med guttaboys kom over. Vi hadde forskjellige drikkeleker og kom oss ikke ut på byen før i ett tiden. Nok en gang dro vi på Taket, denne gangen var det kjempe mye folk, men i DJén spilte bare instrumental sanger. Noe som ikke var like kjekt å danse til. Vi som hadde gledet oss masse til å endelig få danse. Det er jo det som er kjekt med byen, haha. Etter byen dro alle hjem til oss, så endte det med nach til langt på natt. Veldig god stemning med andre ord. I dag dro jeg og Mir ut i byen, var sinnsykt fint vær. Jeg skulle kjøpe bursdagsgave til roomien min som fyller år i dag. Så vi kikket litt i butikker og vandret rundt i gatene. Så tok vi oss en tur på Wayens, de har så god kaffe. Etter byturen dro vi hjem å lagde middag og hadde litt mer kvalitetstid før hun måtte ta bussen hjem til Bergen igjen. Er alltid like koselig å ha verdens beste på besøk, tiden går dessverre alt for fort. 

 • 16.02.2015 kl.19:59
  Jeg tenkte jeg kunne følge bloggen din? dersom du går inn på bloggen min og trykker på "legg til som venn" på venstresiden så kan jeg følge deg :D

  Miriam

  16.02.2015 kl.23:48
  I am one pail-ass motherfucker :-D

  haha! Men gu så kjekt det var å se deg igjen vennen! <3
  17.02.2015 kl.09:59
  Miriam: Hahha nei det er du ikke !! Haha, ja, har vært et stort savn pus <3


  Skriv en ny kommentar

  hits