20 (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

20

På fredag hadde vi utkledning på hotellet. Hele lobbyen var pyntet til Halloween og alle de ansatte var iført kostymer. Jeg og Frida var Djevler for kvelden og fikk masse morsomme kommentarer. For en kjekk kveld. Det ble også loddet ut premie til beste kostyme blant de ansatte. Veldig morsomt å gjøre noe gøy innimellom, som utkledning. Har troen på at vi finner på mer av dette i framtiden. Etter jobb hadde vi lønningspils, det som jeg ikke visste var at utestedet vi hadde for kvelden var 20 års aldersgrense. Noe som var veldig nedsig, så det ble en tidlig kveld på meg. Til tross for at jeg ble 20 da om kun 3 dager. 

I går var endelig dagen jeg hadde ventet på. Jeg er offisielt halvveis til 40. For en herlig følelse at jeg endelig er 20. Nå trenger jeg ikke lenger å ta en tidlig kveld, mens de andre storkoser seg på byen. Jeg kan endelig bli med de andre på morro´a. I går startet dagen allerede klokken 6 om morningen. Jeg startet nemlig på jobb klokken 7. På jobb kom de søteste kollegaene med gluten og melkefri sjokolade, pyntet med jorbær og et lys. Føler meg så heldig som har så herlige kollegaer. Kaken gikk ned på høykant i lag med gode kollegaer i lunsjen. Smakte himmelsk. Etter jobb ble jeg hentet av roomiene og vi dro på butikken for å handle mat for kvelden. På menyen stod hjemmelaget glutenfri og melkefri lasange. Vi tok utgangspunkt i mammas hjemmelagde lasange, som er verdens beste. I seks tiden kom resten av jentene, Tayla og Susanne. Koste meg masse, med god middag og helsprø kake med seigemann sexstillinger. Herregud de jentene slutter aldri å overraske. Første gave jeg fikk hadde jentene tegnet et skattekart, hvor jeg fikk oppgaver på vært sted jeg kom. Første oppgave var å si alfabetet baklengs, neste oppgave var å skrike ut vinduet at jeg hadde bursdag og siste oppgave var en quiz med et par spørsmål. Til slutt fant jeg neste gave i fryseren. Haha må bare le av den fantastiske fantasien dems, for en morsom kveld. På siste gave var det en siste oppgave å løse og det var at jeg hadde også fått idol billetter av Tayla. Vi skal nemlig til Oslo neste helg, så da blir det Idol live også. Gleder meg. Fikk så masse fint, verdens herligste kosedress, tøfler og kosesokker. De vet hva jeg liker. Nå som det er så kaldt ute bor jeg i kosedress og behagelige klær. 

Noen snapchats fra kvelden. For en flott bursdag, kjempe fin start på 20 årene. Nå gleder jeg meg masse til Lise kommer i helgen og til storartet fest på lørdag! 

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits