GDANSK (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

GDANSK

Om 3 uker drar jeg og Rebecca til Gdansk. Vi har lenge tenkt at vi burde ta oss en tur og nå er den endelig bestilt. Vi fikk turen veldig billig, så da var det bare å slå til med en gang. Jeg gleder meg kjempe masse. Det er ikke lenge siden jeg var i USA, men jeg er allerede rastløs. Vil bare ut å oppleve verden. Jeg gleder meg til å bli ferdig med bachelor i reiselivsledelse, da kan jeg endelig sette kursen mot verden. Planen er å dra jorden rundt etter utdanningen er i boks. Nå skal jeg hvert fall for første gang i mitt liv til Polen, det er hvert fall enda et land å krysse av listen. Jeg har hørt det er veldig billig, og Gdansk skal visst være utrolig flott. Har noen av dere kjære lesere vært der? Vi tar gjerne i mot tips om hva vi bør se og gode steder å shoppe. 


 • 21.08.2014 kl.23:16
  Så gøy! :) Jeg bor i Polen og har vært i Gdansk flere ganger, det er en kjempefin by! Hvis dere vil shoppe burde dere dra til Galeria Bałtycka, det største og fineste kjøpesenteret, som har alt :) Har ikke vært på så mange resturanter, men hvis dere er glad i sushi så er Mito Sushi den beste jeg har smakt! Ellers er det veldig fint å bare gå i gamlebyen å se :) Håper dere får en fin tur!
  21.08.2014 kl.23:28
  Så kjekt! Dere må kose dere masse :)) Mamma og pappa har vært der flere ganger, min bror har også. Det er hvis himmelen av shopping! Og mat er utrolig billig også. Håper dere får en fantastisk tur <3
  22.08.2014 kl.13:06
  Åh, det ser så fint ut der! :)


  Skriv en ny kommentar

  hits