REUNITED (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

REUNITED

Heya!

På torsdag fikk jeg besøk av Miriam her i Stavanger, og om det var godt å se henne igjen? Jeg har savnet henne så mye, har ikke sett henne siden jul. Jeg er så glad for at hun kom hit å besøkte meg. Hun flytter jo snart til England, så det blir jo lenge til jeg får se henne igjen. På torsdag samlet jeg jentene, Susanne, Nora og Miriam. Jeg lagde hjemmelaget kyllingwok med karrisaus, noe som var utrolig godt. Wok var etterlengtet, alt for lenge siden sist. Senere på kvelden drakk vi oss fin på vin og koste oss i hverandres selskap. For en kjekk kveld. Vi tok også en tur på byen hvor festen såklart fortsatte til langt ut på natt. 

Dagen derpå, altå fredagen, dro jeg og Mir ut i byen. Vi kikket litt i butikker. Det var veldig mye salg ute å gikk, men jeg fant ingenting som passet lommeboken. Jeg var på nippet til å kjøpe Alexander Wang vesken som var veldig godt nedsatt, men klarte til slutt å dy meg. Det er ikke lett å holde seg unna slike fristelser, men vil heller sette vekk penger til framtidige reiser. Vi tok oss også en tur på Wayens hvor jeg kjøpte en god iskaffe, godt alternativ for oss som ikke har fått Starbucks enda. Heldigvis skal jeg til Bergen på tirsdag "mest sannsynlig", og da skal Starbucks være første stopp. Etter en god stund i byen fant vi ut at sofaen kalte på oss, vi var nemlig to stk slitne jenter som ikke var helt god i formen pga festlighetene dagen før. 

I helgen har jeg måtte jobbe og den lille tiden jeg har hatt til overs har jeg selvfølgelig tilbragt med Mir. Nå skal vi kose oss med enda en film, de siste dagene har det vært en del filmtitting, de fleste har vært gamle filmer fra barndommen. Skikkelig koselig å mimre litt med Lizzie Mcguire: en stjerne for en dag, A Cindarella Story og What A Girl Wants, u name it. Alle filmene er vell å merke veldig jentete, men absolutt gode klassikere etter min mening. 


Hva har du gjort i det siste?

 


 • 10.08.2014 kl.19:24
  jobb og venner her bare :)
  10.08.2014 kl.21:25
  Har bare jobbet ekstremt mye!


  Skriv en ny kommentar

  hits