TILSTANDEN DAG 5 (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

TILSTANDEN DAG 5

Nå  er jeg på dag fem etter operasjonen. Jeg klarer fortsatt ikke å snakke noe særlig, så jeg er blitt elendig god i tegnspråk og hvisking. Heldigvis er min søster flink å lese på leppene mine, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg hadde gjort for å være helt ærlig. Sykt anstrengene å prøve å snakke, dermed er det lettere å la være. Jeg våknet opp med store smerter i halsen i morges, så da måtte jeg bare hive innpå med en av de daglige dosene med medisiner. Jeg merker at smertene er størst når jeg våkner om morningen, gjerne av og til på kveldstid også. Det er vanskelig å få i seg mat, ikke fordi det er vondt å svelge, men fordi jeg blir så fort kvalm. De dagene jeg får i meg noe mat, da går det som regel i kald suppe. 

For å være helt ærlig vil jeg si at jeg har vært ganske heldig. Det eneste er at jeg blødde mye under operasjonen, så det kan være jeg er lettbløder i følge legen. Ellers så skal jeg i grunnen ikke klage på noe som helst, smertene er ikke så ille som jeg innbilte meg i forveien. Det eneste som er kjipt for en som er matvrak slik som meg, er at man ikke kan spise hva man vil. Selvfølgelig har jeg mange dager igjen, så kan være det blir verre etter hvert. La oss krysse fingrene for at det ikke blir verre! :)
 • Tuva , Hey lenge siden sist

  02.12.2013 kl.18:51
  Hørte du tok mandlene, vet nesten hvordan det er, drømte om det en gang.Neida men har hørt at det skal være veldig vondt... God bedring iallefall <3 forsett med bloggingen :)
  02.12.2013 kl.19:57
  God bedring :)

  Maren

  02.12.2013 kl.20:53
  Uff, det høres ikke bra ut. Håper det blir bedre ganske fort :-) Massemasse god bedring, kjære deg! Klem <3
  02.12.2013 kl.21:25
  Tuva: Hehe søte deg, tusen takk <3
  Karina: Tusen takk :)
  Maren: Hihi, tusen takk skjønne deg :* <3


  Skriv en ny kommentar

  hits