SIDEN SIST (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

SIDEN SIST

Herregud, snart har det gått en måned siden jeg blogget sist. Tiden har bare flydd avgårde, rett og slett. For det meste har jeg vært inngrodd i både exphilbøkene og markedstrender i reiselivsnæringen. Jeg har offisielt juleferie, hadde to eksamener forrige uke, siste ble lever på fredag. Nå skal ferien nytes til det fulle. Jeg kan også feire med at gruppeinnleveringen som er den ene delen av den endelige eksamenkarkateren gikk utrolig bra, whoho. Tror vi har forstått oss mer på hvordan man skriver en oppgave her på universitetet. Det er nemlig ikke en typisk oppgave som vi hadde på videregående, tror den siste gruppeoppgaven vi leverte var på nesten 30 sider. Så det er ikke "bare" bare.  

Her er noen bilder fra de siste ukene:Halloween party med gode venner, for en bra kveld. 

 


I bursdagshelgen min fikk jeg besøk av to av mine beste venner. Rebecca kom hele veien fra Trondheim hvor hun studerer og Susanne dro helt fra Hamar hvor hun går på folkehøgskole. Det var en kjempe flott helg og kunne ikke bedd om en bedre bursdag. Jeg er så takknemlig over at de ville dra helt til Stavanger for å feire den med meg ♥


Åååh dette må dere bare prøve, er så hekta. Oppskriften finner dere >her<. Jeg tilsatte også noen blåbær, det smakte fantastisk.


Over en uke i strekk med lesing til Markedstrender eksamen. Vi satt blant annet på skolen både lørdag fra morgen til kveld og på søndagen. Jeg har aldri i mitt liv vært på skolen på en lørdag eller søndag før, men det er jo en første gang for alt. Lenge leve studentlivet!


Uken vi øvde til eksamen trente jeg og kjersti 6 dager. Følte oss litt kry, vanligvis trener vi sånn 3-5 ganger i uken. Det å trene de dagene vi leste til eksamen hjalp oss veldig. Det er viktig å ha litt avbrekk fra lesingen og trening gir bare enda mer energi til å lese. 


Etter alle eksamene og semesteret endelig var ferdig, da var det rett tilbake i jobb igjen, etter 2-3 uker fri grunnet eksamenlesing. 
På lørdag var jeg og jentene ute en siste tur i lag før jul. Alle skal jo hjem, så da tenkte vi det var kjekt å ta en bytur. 

Hva har du gjort den siste tiden? 

 


  • 23.11.2013 kl.00:02
    fine bilder! :)


    Skriv en ny kommentar

    hits