KUN NOEN DAGER IGJEN (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

KUN NOEN DAGER IGJEN

Nå er det kun noen dager igjen til første eksamen, og nervene er her allerede. Eksamen er på fredag og hele pensumet er på engelsk. En tykk bok på 400 sider i faget "Intro til reiseliv". Kan ikke si at jeg gleder meg til eksamen. Hittil har jeg gått over alle forelesning powerpointene som var ca 60 fulle A4 sider på word. I tillegg til dette har jeg gjort tidligere eksamens oppgaver. Nå gjenstår det å faktisk lese hele boken, noe som jeg tviler på at jeg kommer meg levende ut av. Det kommer til å ta en evighet. Jeg og jentene har planlagt å sitte tirsdag, onsdag og torsdag på campus og da er planen å øve fra morgen til kveld. Tror det er veldig lurt for da kommer alle til å pushe hverandre til å lese. Så da blir datan forlagt hjemme, slik at det blir ingen forstyrrelser. 

Det blir også litt jobbing denne uken - mandag, tirsdag og fredag. Tror jeg kommer til å prøve å få byttet vekk tirsdagsvakten. Jeg vil helst ha fullt fokus på eksamen den kommende uken. Vil ikke stryke akkurat, så da må fokuset være 100% denne uken. Den nye jobben er kjempe kjekk. Jeg har blitt kjent med flotte kollegaer og stortrives rett og slett på jobb. Det er en mye større Norli butikk enn det jeg er vandt til, men jeg har klart å bli ganske kjent med butikken til å kun ha jobbet der i 2 uker. 

Nå er det back to buisness (altså lesing), skal prøve å bli flinkere til å oppdatere bloggen etter eksamen. 
To bilder fra den siste tiden. Bilde - 1) Vors med jentene 2) omvisning på Sola flyplass med klassen

Har du eksamen snart?


  • 15.09.2013 kl.16:17
    Så spennende! Jeg er ferdig med skole for noen år siden, men kjenner kriblingene i kroppen bare av ordet eksamen fortsatt haha :-) Lykke til!


    Skriv en ny kommentar

    hits