FLYTTER TIL STAVANGER (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

FLYTTER TIL STAVANGER

Jeg har en god nyhet, om under to uker flytter jeg til STAVANGER! Jeg var så lykkelig når jeg fikk bekreftet at jeg fikk skoleplass på UiS. Jeg fikk vite det for en god stund siden, men jeg har brukt lang tid på å faktisk skrive et innlegg om det. Jeg skal studere Reiselivsledelse. Jeg har troen på at dette er noe jeg kommer til å stortrives med, så jeg gleder meg veldig mye. Det jeg fant ut etter at jeg hadde kommet inn på dette studiet, det var at dette studiet var et av de mest søkte studiene på UiS, så da følte jeg meg heldig som faktisk kom inn. Tror jeg faktisk hylte av glede, for jeg hadde allerede skaffet meg leilighet i forveien. Dermed ville det vært veldig kjipt å ikke få skoleplass. 

Jeg må være ærlig å si at det er litt skummelt å flytte ut. Jeg er 18 år og skal flytte for meg selv. Nå må jeg klare meg selv og det er ingen kjære mor lengre. Huff, men jeg gleder meg også, for da kan jeg bestemme alt selv. Det er en første gang for alt. Dette er faktisk første gangen jeg flytter, ikke bare for meg selv, men i det hele tatt. Jeg har bodd i dette huset hele livet mitt, noe som gjør det ekstra gøy å oppleve noe nytt.  Noe av det jeg gleder meg mest til er selvfølgelig å starte studiet, møte nye folk og fadderuken. Dette blir spennende og forhåpentligvis er jeg ferdig utdannet om 3 år. 

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å begynne rett på studiet etter videregående. Planen var hele veien å jobbe et år, reise en del, så studere. Likevel klarte jeg å ende opp rett på studiet, selv om jeg var så innstilt på et friår siden jeg var så skolelei. Nå klarer jeg nesten ikke å vente med å studere, merkelig hvordan ting forandrer seg.

 

Kommer til å savne alle de gode vennene mine, det blir så trist å reise fra dem. Åhh, skulle ønske jeg kunne ta alle med meg.. Hehehe! ♥

Hva skal du til høsten?
  • Skriv en ny kommentar

    hits