EKSAMEN FORBEREDELSER (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

EKSAMEN FORBEREDELSER

Nå nærmer skriftlig eksamen seg med stormskritt. Jeg var heldigvis ekstremt heldig, kom opp i alle de fagene jeg ønsket. Så jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Fagene jeg kom opp i var Rettslære 2, Sosialkunnskap og Norsk hovedmål. På mandag er min første eksamen, da er det Rettslære 2 som står for tur. Jeg er veldig spent på hvordan eksamen blir, vi fikk forberedelses delen i går og så langt ser det bra ut. I morgen blir det hardkjør med øving, siden det har vært alt for rolig på den fronten i dag. Det har vært så fint vær i dag, så kjenner det har vært kjipt å sitte inne store deler av dagen. Hva gjør man vel ikke for eksamen?

Det jeg gjør når jeg skal øve er:
- Å lage en spilleliste med musikk. Uten musikk tror jeg denne øvingen hadde gått rett vest. Det albumet som har blitt spilt mest av har vært Demi Lovato sitt nye album, det er rett og slett helt fantastisk. Jeg har også mimret mye med gamle og nye Eurovision sanger. Den Eurovision sangen jeg har hørt mest på er definitivt "Qele, qele"av Sirusho, den er veldig fengende.
- Har god mat og drikke ved min side. Her i huset har det gått mye i frukt og pepsi max når jeg øver, siden det er lørdag har jeg også unnet meg selv sjokolade.

Hva har du gjort i dag? Hva har du eksamen i?


 • 25.05.2013 kl.20:40
  Masse lykke til! Jeg kommer opp 6-juni, spent på hva det blir .. huff!
  25.05.2013 kl.22:46
  lykke til! i dag har jeg ryddet og øvelseskjørt:)


  Skriv en ny kommentar

  hits