TRENING (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

TRENING


Tredje treningsøkt denne uken er unnagjort og siste treningsøkt er i morgen. Så er det SERBIA på søndag, og da reiser jeg med god samvittighet. Håper alle dere lesere har det bra, så snakkes vi etter Serbia eller så blogges vi når jeg er i Serbia!


 • 08.03.2013 kl.01:02
  Heisann kjære blogger! Har du lyst å prøve et helt nytt og spennende produkt som gjør tennene dine penere? I tillegg til tannblekingssettet, får du også en gratis elektrisk tannbørste! Om du allerede har en, kan du gi denne bort om du vil, for eksempel i en blogg konk til en av dine lesere. Klikk deg inn på lenken med en gang før vi er tomme - første blogger til mølla! ;-)
  08.03.2013 kl.18:55
  Dette er den vakreste bloggen jeg har sett!!! ♥ Forresten, jeg har akkurat funnet et kjempe bra tilbud du burde se på! Er sånn bokklubben gir til nye medlemmer - helt gratis! Du kan velge mellom to forskjellige pakker. Jeg har valgt den med one direction filmen fordi jeg er directioner ;D !! Og det beste av alt: man trenger ikke kjøpe noe som helst. Haha. Meld deg inn du og keep bloggin' fordi jeg blir fast leser. Hilsen beate.
  09.03.2013 kl.14:38
  Skikkelig artig blogg du har laget! Må bare si at jeg liker den godt altså!! Har ikke lenger blogg selv så tenkte jeg skulle dele en god konk med deg i stedet. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på fem tusen kroner! Meld deg på du også da!! :D Kanskje du har flaks og vinner?!


  Skriv en ny kommentar

  hits