BILDER - DEN SISTE TIDEN (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

BILDER - DEN SISTE TIDEN


Jeg er egentlig ganske i mot speilbilder, det ser man kanskje på det anstrengte smilet....! Grunnen til at jeg tok bilde var egentlig fordi jeg gikk rundt i en påskegul kjole i påsken selvsagt og følte meg som rene påskekyllingen.. ja, det var ikke akkurat gjennomtenkt..


Jeg var også hos min søster i påsken, og hun hadde laget et påsketre, det var virkelig søtt (akkurat som å ha juletre i julen)!


Jeg var hos Rose forrige søndag. Vi holdt på å spille inn en sang som jeg har skrevet. Kommer til å poste den her på bloggen når den er ferdig.


Recording av vokaler, funfunfun :-)


Haha, må le litt når jeg ser dette bildet. Grunnen er at vi hadde kjøpt oss denne frappen på BIT (på Galleriet i Bergen). Så er jeg blitt ganske glad i å bruke instagram på mobilen, og siden jeg er blogger så er jo det vanlig å ta bilder av ALT. Dermed stod vi på torgamellingen og skulle ta bilde, mens folk gikk forbi så sier Susanne: Du er Klein 1 og jeg er Klein 2. Haha.. Okei det var kanskje litt internt, men i bunn og grunn så var vi kleine av flauhet.


Åh denne Frappen var yumyum, anbefales hvis du bor i Bergen. Vi drakk den med sjokolade, finnes to andre også!


Ellers så har jeg bladd litt i London bøker, har kanskje tenkt meg en tur til London med bestie snart !! Det blir gøy :-)


Lørdagskveld gikk til filmtitting av Sex and the City, lenge siden jeg hadde sett den. I tillegg så spiste jeg den beste sjokoladen som finnes!

Hva har du gjort i det siste?
-SILJE


 • 15.04.2012 kl.16:27
  Masse fine bilder, Silje :D
  15.04.2012 kl.16:33
  Fine bilder!

  kjenner igjen det med speilbilder.. men noen ganger må man bare, spesielt når man ikke har noen selvutløser muligheter eller noen andre som kan ta bilde :P
  15.04.2012 kl.16:43
  fine bilder :)
  15.04.2012 kl.19:37
  Så mange fine bilder da.

  Massemasse skole for min del. :/
  15.04.2012 kl.21:21
  Lizzie ?: Absolutt, noen ganger oppstår det nødstilfeller :-)


  Skriv en ny kommentar

  hits